Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PUUR & BLOND

anti aging extra​

face lt

FaceIT LED is de afkorting voor "Light Emitting Diode". Dit zijn kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven. LED is licht, maar behoort niet tot de lasers, zoals IPL en geeft geen warmte af. LED licht beschadigt géén weefsel maar stimuleert de cellen om zo de huid te verbeteren en bijvoorbeeld wondgenezing te bevorderen.


De FaceIT heeft 7 verschillende LED lampen met elk een eigen golflengte en kleur.

Het LED licht werkt heel doelgericht waardoor bepaalde huidprocessen worden gestimuleerd. Elke kleur bereikt in nanometers een andere diepte in de huid, zodat je met acne of voor juist voor versteviging dus heel planmatig te werk kunt gaan. 

PHOTON HIGH FREQUENCY therapie

Met Photon High Frequency kunnen we oneffenheden aan de huid vervagen en zelfs verwijderen. Wij kunnen de conditie van de acnehuid sterk verbeteren en rimpels en littekens zullen snel vervagen of zelfs verdwijnen.

Door deze techniek te gebruiken brengen we de werkstoffen dieper in de huid. Hierdoor ontstaat een verhoogde doorbloeding van de huid en stimuleren we de weefselstofwisseling. Het proces van de celdeling wordt actief ondersteund, welke een verhoogde weefselstofwisseling oplevert. Op deze wijze wordt de huidverbetering gestart en zult u snel een jongere en verzorgde uitstraling krijgen.

De Photon High Frequency Therapie is liftend, rimpel verzachtend, verstevigend voor de huid en geeft een duurzaam resultaat.

bio lift

Een ware bio lift met de ultrasound behandeling.

Deze behandeling zorgt er in de eerste plaats voor dat de ruimte tussen de cellen wijder worden. Hierdoor worden werkstoffen beter opgenomen, en afvalstoffen beter afgevoerd.

De aanvoer van vocht, voedingstoffen en zuurstof word van binnenuit verbeterd en geeft zo een steviger, elastischer, dikkere en beter doorbloede huid als resultaat.

Deze anti-aging extra's zijn toe te voegen aan elke gewenste behandeling.

per 10 minuten € 15,00

Of te kiezen in de behandeling op maat vanaf de gezichtsbehandeling XXL

BOOK COMBI AFSPRAAK

BOOK BEHANDELING XXL

0